EUD Butik & E-Handel

 

Drømmer du om en karriere inden for butik eller E-handel? Kan du næsten ikke vente med at komme ud og arbejde i det virkelige liv? Så er EUD lige noget for dig. 

Med en EUD er du allerede efter ét år klar til en elevplads i erhvervslivet. 
Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det, som du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen.

Og efter kun 3 år er du færdiguddannet.

Struktur over skoleåret 2017/2018

I skoleåret 1718 samarbejder Ringkøbing Handelsskole og Vestjydsk Handelsskole i Skjern om EUD Butik og E-handel og EUX Business omkring GF1. Det betyder i praksis, at eleverne skal have undervisning i Skjern mandag og tirsdag – og i Ringkøbing torsdag og fredag. Om onsdagen er eleverne i praktik (virksomhedsforlagt undervisning).

Eleverne bliver fragtet med bus hver morgen fra den ene skole til den anden – og retur igen om eftermiddag. Denne buskørsel er gratis.

 Skjern     Praktik     Ringkøbing  
 Mandag  Tirsdag   Onsdag  Torsdag  Fredag
 Busafg. Ringkøbing
 kl. 7.55
 Busafg. Ringkøbing
 kl. 7.55
   Busafg. Skjern
 kl. 7.55
 Busafg. Skjern
 kl. 7.55
 Mødetid Skjern:
 8.30-13.30
 Mødetid Skjern:
 8.30-14.30
  7,4 time  Mødetid Ringkøbing:
 8.30-14.30
 Mødetid Ringkøbing:
 8.30-12.25
 Ankomst Ringkøbing
 kl. 14.10
 Ankomst Ringkøbing
 kl. 15.10
   Ankomst Skjern
 kl. 15.10
 Ankomst Skjern
 kl. 13.05

Praktik

Hver onsdag skal eleverne på GF1 i praktik, hvilket giver eleverne en stor oplevelse af, at teori og praksis hænger sammen. Praktikken er vores ”værksteder”, hvor eleverne kan prøve teorien af i praksis – og efterfølgende evaluere og reflektere over praksis tilbage på skolen. 
Vi oplever i høj grad, at eleverne modnes og afklares igennem praktikken ift. valg af fremtidig elevplads.

Eleverne skal i praktik 6 gange før efterårsferien og 6 gange efter efterårsferien i 2 forskellige virksomheder. Eleverne opsøger selv kontakten til de virksomheder, som de finder interessante til en praktikplads, men skolerne er naturligvis også behjælpelige med forslag og kontakter.